Auto centar Tomić Sarajevo.

Otvorenje novog prodajno servisnog centra u Sarajevu.

Auto centar Tomić je 5. studenog 2007. godine otvorio vrata svog novog prodajno-servisnog salona u ulici Džemala Bijedića 185 u Sarajevu.
Otvorenje ovog luksuznog centra veliki je korak za Auto centar Tomić, a Sarajevo ga već odavno zaslužuje. Da je jednako značaj i za tvrtku BMW AG, pokazuje i dolazak njenih uvaženih predstavnika: gospodina Rudolfa Wallischa, generalnog managera za BMW AG za Centralnu i Istočnu Europu, Afriku i Karibe, zatim gospodina Kevina Coona, direktora prodaje i marketinga i gospodina Konrada Baumgartnera, regionalnog managera BMW-a za ovo područje.
Gospodin Franjo Tomić, vlasnik i osnivač Auto centra Tomić, svojim angažmanom i svojom neiscrpnom energijom doveo je BMW u Bosnu i Hercegovinu početkom devedesetih godina prošlog stoljeća. Od tada pa do danas, tvtka je temeljito i vrijedno izgrađivala put BMW-u do srca stanovnika Bosne i Hercegovine otvarajući svoje regionalne centre od Mostara pa sve do Sarajeva.
Svečano otvorenje bila je prilika za predstavljanje najsajnijih BMW-ovih zvijezda i za pogled u najmodernij opremljenu servisnu radionicu.
Gospodin Rudi Majdandžić, pozdravio je goste na početku večeri, a druženej se nastavilo uz BMW aitomobile i opušteno atmosferu prirodnog popratnog programa.


Kako je bilo pogledajte u našoj galeriji fotografija.